Cette annonce a expiré et n'est plus disponible.

Chambre en résidence Louvain Centre Vaartstraat, 3000 Leuven

Publication: il y a 2 ans

De leefgroepen in Studentenresidentie #94 bestaan uit gemiddeld 12 kamers met een gemeenschappelijke keuken met TV en WIFI. Daarnaast is er een recreatieruimte met pooltafel, pingpong tafel, kicker, … en een mooie tuin.

Het actieve gemeenschapsleven in studentenresidentie #94 draagt bij tot een unieke kotervaring. De leefgroepvertegenwoordigers organiseren met de bewonersraad activiteiten zoals een barbecue, quiz, filmavond en karaoke avond. Het #94 sportteam neemt deel aan o. a. The Survival Of The Student. Daarnaast is het promoteam van #94 aanwezig op verschillende studentenactiviteiten in Leuven.

Studentenresidentie #94 beschikt zowel over standaardkamers als over comfortkamers met eigen badkamer (WC, douche, lavabo). Alle kamers zijn modern afgewerkt en volledig ingericht met eikenhouten meubilair.

Studentenresidentie ligt in de stadswijk 'DijleDelta' in een rustige, groene en 'blauwe' omgeving. Het station ligt op slechts 15 min wandelen, de bibliotheek, net als de Oude Markt, op 10 min. De meeste faculteiten zijn gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.

De residentie ligt aan het Sluispark, de nieuwe groene long aan de Vaartkom, waar je kan relaxen op de grasweide of kan plaats nemen op de lange zittrappen naast de Dijle.

De Smidse, de voormalige smederij van Stella, is volledig gerenoveerd en omgevormd tot een overdekte marktplaats met een centrale bar. Het is een sfeervolle marktplaats met o.a. een bakker, slagerij en pastabar. Op de verdieping bevinden zich een yoga centrum, een wax-en relax studio en een kapper.

416 € + 67 € charges par moisDisponible tout de suite
Loyer416 €
Charges+ 67 € par mois
Caution832 €
DisponibilitéDisponible tout de suite
Domiciliation acceptée?(pas precisé)
Meublé?oui