1 / 6
€ 435

Kot/Kamer te huur Leuven Centrum Andreas Vesaliusstraat, 3000 Leuven

Gepubliceerd: 2 jaar geleden

Elke kamer in deze prachtige residentie is bemeubeld. Er is een bed, bureau met bureaustoel, een kleerkast, een koelkast en voldoende opbergruimte. De standaardkamers beschikken over voldoende gedeeld sanitair. De comfortkamers hebben eigen sanitair met toilet, lavabo en douche. Zowel de standaard- als de comfortkamers hebben per gang een gedeelde, superuitgeruste keuken met tv-hoek en terras.

Op de bovenste verdieping zijn de studio’s, elk met eigen sanitair en een eigen keuken. Sommige beschikken zelfs over een eigen terras.

Het gebouw en de kamers zijn afgewerkt met een modern en strak design. Verder kunnen de studenten gebruik maken van de lounge met kickertafels, biljart en zithoek. Ook is er een aparte studieruimte en zelfs een fitnessruimte! Er is een inwonende conciërge en een poetsdame voor de gemeenschappelijke delen.

De Flint heeft een ideale ligging in hartje Leuven. Dicht tegen verschillende faculteiten, de bibliotheek en winkels. Voor studenten die met de wagen komen is er een ondergrondse parking waar je een parkeerplaats kan huren. Ook is er een afgesloten fietsenstalling. Dit alles maakt dat de Flint de ideale woonst is voor elke student!

Recreatie - Winkels - Horeca - Sportfaciliteiten

€ 435 + € 95 kosten per maandnu beschikbaar
Huur€ 435
Kosten+ € 95 kosten per maand
Waarborg€ 870
Beschikbaarheidnu beschikbaar
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja