Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
1 / 6
€ 470

Kot (kamer in huis delen) Brussel Nord-West 1090 Bruxelles-Jette

Gepubliceerd: 1 week geleden

Via skot.be ref BK6685 :

(Fr. Nl Engl en IT. ): Ideaal voor studente, bediende, infimière, enz (Ferrer- Brugmann-nabijheid en vub med &pharma 10' bus). J.V bij voorkeur (bedroefd Mijne Heren) Burger Schengen alleen! Geen domicilering !
Een opportuniteit om uw Frans te poetsen , complete immersie :-)
Een grote kamer in mooi volledig gemeubileerd Appartement dat met de huidige huurder moet gedeeld worden (ik: -)) te leggen samenstelling van 2 ch (op tuin), s d b + WC, volledig uitgeruste keuken, ruime en comfortabele Woonkamer, open vuur, computer en printer , scanner, Internet, wifi. terras en jardin+ bbq, wasmachine, droger, vaatwerk, kelder met diepvriezer. Het vervoer: bus 13/14 in de straat, tot metro Simonis die de hele stad, station nmbs aan 5 minuten, tram19 aan 5 minuten . Maar: minimale deelname. aan het onderhoud vereist, mijn kat aanvaarden, niet roken in appart, geen „bezoeken“ voor de nacht ( ervan tesamen spreken), voor ons veiligheid , dat is het........ ! Weekends OK l… de Mogelijkheid van maaltijden: 7€ per dag voor de 3 maaltijden voorzien: Pt. Dej + koffiebar of SW, en warme maaltijd…! Het best is te komen zien en erover te spreken … als u verschillende jaren voorziet (Hogeschool of universiteit) is nog beter… aan weldra? Viber en Messenger ok.

skot.be ref BK6685 (generated for 0x127562cf)

Het stadscentrum aan 20 min (bussen en metro), bussen in de straat:
aan vijf minuten te voet , van de markt van Jette (dagelijks), verschillende parken aan enkele minutes..3 supermarkten !
de huur, vrij laag, wil alleen maar zeggen dat ik geen winst van dit verhuren, maar een een beetje hulp en een leven in dit grote appartement wil ! vorige coloc, universitaire verpleegster, heeft met mij gedurende 5 jaar. het gedeeld. Brugmann (Ferrer) , en VUB -Med&Pharma) aan 25min te voet , of 10min met de bus. ULB ( med )30-40min bus&metro.
Erasme (van 30 min 's ochtends aan 45 min in de dag: bus + metro)…

Bekijk locatie op kaart
€ 470 + € 130 kosten per maandReference: BK6685Beschikbaar vanaf 14 jul 2024
Huur€ 470
Kosten+ € 130 kosten per maand
Waarborg€ 470
Beschikbaarheid14 jul 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja