Hoe kunnen we verbeteren?
Annuleren

Hoi, ik ben Olly Cope.

Ik woon met mijn gezin in Luik, België en ik heb Skot.be opgestart.

Over skot.be

In 2011 maakte ik deel uit van het team achter Hello Kot, het netwerk van sites voor studentenaccommodatie in Luik, Namen en Brussel. We hadden het over de manier waarop we mensen onze listings konden laten doorzoeken. Ik wilde een interface proberen die gebaseerd was op kaarten, maar we stelden ons enkele vragen:

Ik heb skot.be in het leven geroepen om deze vragen te kunnen beantwoorden. En het werd een succes, met maandelijks duizenden bezoekers op zoek naar koten, kamers en appartementen.

Hello Kot koos ervoor om niet mee te gaan in dit idee, maar nog steeds vinden velen mensen skot.be nuttig. Daarom heb ik het als hobby onderhouden, de kosten uit eigen zak betaald – zelfs lang nadat ik uit het Hello Kot project gestapt ben.

In 2017 heb ik skot.be opnieuw gelanceerd door het sneller en beter te maken. Skot.be aanvaardt nu listings voor alle soorten residentiële eigendommen: appartementen, huizen of kamers.

Ik werk nog steeds samen met Hello Kot en steun hun actie om accommodatie voor studenten in België te verbeteren. Als je studentenaccommodatie wil adverteren in een van de steden bediend door Hello Kot (Luik, Brussel, Bergen, Namen en Louvain-La-Neuve) ga dan naar daar en plaats je listing.

Voor alle andere advertenties is je listing zeker welkom op skot.be!

Vanwaar de naam?

Om eerlijk te zijn, heb ik niet veel nagedacht over de naam toen ik de site heb opgestart. Ik koos het woord kot als uitgangspunt en zocht naar een naam die ik leuk vond – eentje die makkelijk te typen en te onthouden was.

Ik bedacht skot.be vrij snel en het leek te kloppen, dus ik ben er nooit op teruggekomen.

Ik spreek skot uit als de naam 'Scott'. Later heb ik ontdekt dat sommige mensen liever 'ESS-kot' zeggen. Aan jou de keuze!

Contact opnemen

Je vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina, of stuur me een persoonlijke e-mail met je commentaren en suggesties.

Als je een probleem met de site ontdekt, dan kan je dit loggen op onze GitHub issue tracker