Typfout? Verkeerde vertaling? Ontbreekt er iets? Vertel het ons!
Annuleren

Over skot.be

Image: Place Saint-Paul, Liège, Belgique, by Romaine, licensed under CC BY-SA 4.0

In 2011 maakte ik deel uit van het team achter Hello Kot, het netwerk van sites voor studentenaccommodatie in Luik, Namen en Brussel. We hadden het over de manier waarop we mensen onze listings konden laten doorzoeken. Ik wilde een interface proberen die gebaseerd was op kaarten, maar we stelden ons enkele vragen:

Ik heb skot.be in het leven geroepen om deze vragen te kunnen beantwoorden. En het werd een succes, met maandelijks duizenden bezoekers op zoek naar koten, kamers en appartementen.

Hello Kot koos ervoor om niet mee te gaan in dit idee, maar nog steeds vinden velen mensen skot.be nuttig. Daarom heb ik het als hobby onderhouden, de kosten uit eigen zak betaald – zelfs lang nadat ik uit het Hello Kot project gestapt ben.

In 2017 heb ik skot.be opnieuw gelanceerd door het sneller en beter te maken. in 2019 hebben skot en ik ons weer aangesloten bij Hello Kot.

Skot.be aanvaardt nu listings voor alle soorten residentiële eigendommen: appartementen, huizen of kamers.

Ik werk nog steeds samen met Hello Kot en steun hun actie om accommodatie voor studenten in België te verbeteren. Als je studentenaccommodatie wil adverteren in een van de steden bediend door Hello Kot (Luik, Brussel, Bergen, Namen en Louvain-La-Neuve) ga dan naar daar en plaats je listing.

Voor alle andere advertenties is je listing zeker welkom op skot.be!

Hoe ons contacteren

Je vindt al onze contactgegevens op onze contactpagina, of stuur me een persoonlijke e-mail met je commentaren en suggesties.

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Hello Kot SCRL
143 Rue de Campine
4000 Luik
België

Ondernemingsnummer: 0842026613
BTW-nummer: BE0842026613
Telefoon: +3243789353

Let op: wij kunnen geen telefonische ondersteuning bieden