Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren

Deze listing is verlopen en is niet langer beschikbaar.

β€Ή
β€Ί
1Β /Β 6
€ 485

Kot/Kamer te huur Brussel Nord-West 1020 Bruxelles

Gepubliceerd: 1 jaar geleden

Via skot.be ref BK17534 :

𝟯 π™₯π™§π™žπ™«Γ© 𝙧π™ͺπ™žπ™’π™©π™šπ™¨βš‘οΈ: je slaapkamer, je doucheruimte & wastafel en je toilet. Gedeeld met 6 studenten: woonkamer, eetkamer, design keuken en fietslokaal. π—ͺ𝗢𝗳𝗢 pro 🏡 wasmachine, π— π—˜π—§π—₯𝗒 en treinstation π˜½π™€π™˜π™ π™¨π™©π™–π™šπ™‘ op 𝟱 min, geheel van π™‹π˜Όπ™π™†π™€π™‰πŸŒΏ 𝟯. 𝟰 𝙠𝙒 lang op 130 m 🌱_πŸƒπŸ½β€β™‚οΈ. ️_. _. ☘️ _πŸ€ΈπŸΌβ€β™€οΈ_

π™‘π™Šπ™Šπ™π™•π™„π™€π™‰π™„π™‰π™‚π™€π™‰:
πŸ¦‰ Woon in je π™₯π™šπ™§π™¨π™€π™€π™£π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š 𝙙π™ͺπ™₯π™‘π™šπ™­: op de 3e verdieping: het toilet met wastafel en de doucheruimte met wastafel; op de 4e verdieping via een interne trapβž› je gemeubileerde slaapkamer, zoals te zien op de foto's, met twee dakramen voorzien van elektrische rolluiken. Het geheel is een mooi voorbeeld van wat we een gezellig nest noemen!
πŸ‘«De π™œπ™§π™€π™©π™š π™ π™šπ™ͺπ™ π™šπ™£ is nog indrukwekkender door te kiezen voor de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in de π™¬π™€π™€π™£π™ π™–π™’π™šπ™§ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
πŸŒͺ Zeer π™¨π™£π™šπ™‘ π™žπ™£π™©π™šπ™§π™£π™šπ™© (het beste van Telenet Business) via Wifi is betrouwbaar en stabiel.
🏡 Een A+++ π™¬π™–π™¨π™’π™–π™˜π™π™žπ™š, "de beste aankoop", is vrij bereikbaar in het waslokaal.
✨ De π™œπ™šπ™’π™šπ™šπ™£π™¨π™˜π™π™–π™₯π™₯π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š 𝙧π™ͺπ™žπ™’π™©π™šπ™¨ worden regelmatig en goed schoongemaaktπŸ’«
🚴🏼 De π™›π™žπ™šπ™©π™¨π™šπ™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™žπ™£π™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
πŸ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een 𝙀𝙣𝙩𝙨π™₯π™–π™£π™£π™šπ™£ π™¨π™›π™šπ™šπ™§ heerst.
♨️ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De π™©π™π™šπ™§π™’π™žπ™¨π™˜π™π™š π™žπ™¨π™€π™‘π™–π™©π™žπ™š van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

skot.be ref BK17534 (generated for 0x12df7711)

𝙏𝙀 π™‘π™Šπ™€π™:
- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: op 5 minuten afstand
- Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: op 11 minuten afstand
- LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: op 16 minuten afstand
- Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten afstand
- 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten afstand

Bekijk locatie op kaart
€ 485 + € 90 kosten per maandReference: BK17534Beschikbaar vanaf 1 sep 2024
Huur€ 485
Kosten+ € 90 kosten per maand
Waarborg€ 1.000
Beschikbaarheid1 sep 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja