Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren

Deze listing is verlopen en is niet langer beschikbaar.

1 / 6
€ 500

Kot (kamer in huis delen) Auderghem 1160 Auderghem

Gepubliceerd: 4 maanden geleden

Via skot.be ref BK18689 :

Hey!

Ik ben Katelijn—half Ecuadoraans, half Belgisch, en momenteel studeer ik sociologie. Ik hou echt van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen, dus ik ben vaak onderweg als ik kan. Ik spreek vloeiend Spaans, Nederlands en Engels, en ik werk aan mijn Frans. Ik ben makkelijk in de omgang en sociaal, maar ik vind het ook fijn om mijn eigen ruimte te hebben om op te laden. Ik ben dol op zowel honden als katten en kijk soms na dieren, dus als je van dieren houdt, is dat een pluspunt.

Het appartement ligt in een rustige, groene buurt—perfect als je van de natuur houdt, maar het is ook slechts 30 minuten naar het stadscentrum als je wat stedelijke energie wilt. De beschikbare kamer is 15m² en heeft een bureau. Je moet je eigen bed meenemen, maar ik kan helpen met het vinden van een bedframe indien nodig.

Ik zoek een relaxte, queer-vriendelijke huisgenoot die openstaat voor het delen van de ruimte. Ik ben vrij ontspannen wat betreft netheid—ik hoop gewoon dat we de taken eerlijk verdelen en een goede sfeer behouden. Ik hou van koken, bakken, en het creëren van een luchtige sfeer met wat humor. Ik vind het ook fijn om op mijn eigen manier te ontspannen, dus als dat jouw stijl ook is, zullen we goed met elkaar overweg kunnen. Ik ga af en toe op reis, dus je zult het appartement soms voor jezelf hebben.

Als dit je aanspreekt, laat dan gerust iets van je horen!

skot.be ref BK18689 (generated for 0x0391ba53)

Het is dichtbij Rood Klooster, 10-15 minuten van Arsenal, en dicht bij metro 5, bus 34, tram 8 en andere bussen van De Lijn.

€ 500 + € 150 kosten per maandReference: BK18689nu beschikbaar
Huur€ 500
Kosten+ € 150 kosten per maand
Waarborg€ 1.000
Beschikbaarheidnu beschikbaar
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?nee