Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
โ€น
โ€บ
1ย /ย 6
โ‚ฌย 540

Kot/Studio te huur Brussel Nord-West 1020 Bruxelles

Gepubliceerd: 3 weken geleden

Via skot.be ref BK17534 :

Rust je hart๐Ÿ’› in vrede. ๐˜ฟ๐˜œ๐™‹๐˜“๐™€๐˜Ÿ met ๐Ÿฏ ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ > โ“ต ingerichte kamer, โ“ถ douche, โ“ท WC. ๐Ÿด๐Ÿฑ ๐™ขยฒโž› Living, eetkamer, design keuken๐Ÿ”ซ fietskotโž› 6 pers๐ŸŒˆwasmachine free, Centraal Station in 9 min. ๐— e๐™ฉ๐˜ณ๐™ค_trein te ๐˜ฝ๐™ค๐™˜๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™š๐™ก๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐Ÿฑ min _- ๐—ช๐—ถ๐—ณ๐—ถโ˜„๏ธ Op 130 m ๐™‹๐˜ผ๐™๐™†๐™€๐™‰๐ŸŒฟ van ๐Ÿฏ, ๐Ÿฐ ๐™ ๐™ข lang ๐ŸŒฑ_๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ โ˜˜๏ธ _๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ_

Alle energiemeters, apparatuur (zelfs de wasmachine vrij toegankelijk in de wasruimte) en supersnel internet zijn operationeel en inbegrepen in de kosten.

> Voor 1 persoon tegen de all-inclusive prijs van 600 โ‚ฌ/maand energiekosten inbegrepen.

Met het studentenabonnement van de ๐— ๐—œ๐—ฉ๐—• (ook trams, bussen en metro) kan je vanaf het ๐™Ž๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ van ๐˜ฝ๐™ค๐™˜๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™š๐™ก (5 min. stappen) reizen tussen de ๐Ÿฏ๐Ÿฑ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ก๐™จ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™จ.
๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐˜ผ๐™ ๐ŸŽ‰ heel wat ๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐Ÿ’จโž›
โžค ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 4 min. ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 9 min. ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 14 min. ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 5 min. ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 8 min. ๐—Ÿ๐˜‚๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 11 min. ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป van ๐—˜๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ in 15 min...

๐™‘๐™Š๐™Š๐™๐™•๐™„๐™€๐™‰๐™„๐™‰๐™‚๐™€๐™‰:
๐Ÿฆ‰ Woon in je ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™™๐™ช๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ญ: op de 3e verdieping bevinden zich het toilet met wastafel en de doucheruimte met wastafel; op de 4e verdieping , via een interne trap, bereik je de bemeubelde woonkamer, zoals te zien op de foto's, met twee dakramen voorzien van elektrische rolluiken. Het geheel maakt er een gezellig nest van!
๐Ÿ‘ซDe ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ is nog indrukwekkender omdat er gekozen werd voor de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om samen te koken ;-) )
De lichtkleurige leren zetels in de ๐™ฌ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ ๐™–๐™ข๐™š๐™ง bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
๐ŸŒช Zeer ๐™จ๐™ฃ๐™š๐™ก ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ (het beste van Telenet Business) via Wifi is betrouwbaar en stabiel.
๐Ÿต Een A+++ ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™š, "de beste aankoop", is vrij bereikbaar in het waslokaal.
โœจ De ๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ worden regelmatig en goed schoongemaakt๐Ÿ’ซ
๐Ÿšด๐Ÿผ De ๐™›๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
๐Ÿ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง heerst.
โ™จ๏ธ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

skot.be ref BK17534 (generated for 0x038a778e)

๐™๐™€ ๐™‘๐™Š๐™€๐™:
- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: op 5 minuten afstand
- Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: op 11 minuten afstand
- LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: op 16 minuten afstand
- Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten afstand
- 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten afstand

Bekijk locatie op kaart
โ‚ฌย 540 + โ‚ฌย 90 kosten per maandReference: BK17534Beschikbaar vanaf 1 sep 2024
Huurโ‚ฌย 540
Kosten+ โ‚ฌย 90 kosten per maand
Waarborgโ‚ฌย 1.000
Beschikbaarheid1 sep 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja