Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
1 / 6
€ 1.870

Kot/Appartement te huur Elsene 1050 Ixelles

Gepubliceerd: 2 weken geleden

Via skot.be ref BK18461 :

PRIVÉ APPARTEMENT - kortetermijnverhuur ZONDER INSCHRIJVING
Dit is geen studio of een gedeeld appartement
Ideaal voor één persoon of een stel tijdens een studiestage, een professioneel verblijf, een Erasmus-uitwisseling, een stage of elk ander kort verblijf. Het volledig gemeubileerde appartement is gelegen in de zeer levendige wijk Elsene, slechts enkele minuten verwijderd van de ULB, VUB en andere knooppunten.

Wat u zeker zal bekoren:

Het buurtleven. De accommodatie ligt vlakbij de Louizalaan, de Baljuwstraat, de wijk Châtelain, en is omgeven door groen (Buchholzpark, Tenboschpark, bossen en de Abdij van Ter Kameren).
De bereikbaarheid. Door zijn ligging is het gemakkelijk bereikbaar vanaf het Zuidstation, per metro of tram (20 min). Het is ook eenvoudig om naar het stadscentrum te gaan. Met de auto is het vlakbij de Vleurgatsesteenweg en de Waterloosesteenweg.
Het appartement dateert uit de jaren '60 maar biedt het comfort van vandaag in een typisch Brusselse wijk.
De accommodatie omvat:

Alles is recent gerenoveerd. De keuken en badkamer zijn gemoderniseerd. Het fornuis werkt op gas, een kleine vaatwasser, een koelkast en een vriezer staan tot uw beschikking. De badkamer is uitgerust met een douche en er is ook een wasmachine.
De leefruimtes zijn licht met hun drie ramen van 2 m breed. De slaapkamer met een tweepersoonsbed kijkt uit op het achtergelegen bosgebied en is een vredige plek. Het omvat ook een kledingkast en een werktafel met bijpassende stoelen.
Toegang tot een klein privébalkon dat in de zomer schaduw biedt en in alle seizoenen open is.
Het toilet is nieuw en bevindt zich in een aparte ruimte.
Wat u moet weten voordat u huurt:

Het is gelegen op de 3e verdieping van een gebouw met 5 verdiepingen, en heeft een lift of trappen, afhankelijk van uw energieniveau. Toegang is via een dubbele beveiligde deur.
Parkeren is buiten en op straat, die parkeermeters heeft.
De houten vloer is origineel, het is prachtig, maar het kan ook lawaaierig zijn. Om deze reden vragen we u om uw schoenen in het appartement uit te doen en respectvol te zijn voor de mensen die in het gebouw wonen.
De verwarming is centraal.
Internet is voorzien.
De huurprijs omvat de kosten (water, elektriciteit en verwarming) tot aan de prognose (230E/maand), elke overschrijding zal leiden tot extra kosten.
Een maandelijkse schoonmaak is ook inbegrepen in de huur.

+++ We vragen u om er zorgvuldig mee om te gaan en elke verspilling te vermijden. Denk eraan om de radiatoren lager te zetten bij afwezigheid, beperk warme douches tot het strikt noodzakelijke en doe de lichten uit bij vertrek. Elk gebaar telt. Laten we samen onze planeet beschermen door dagelijks bewuste keuzes te maken om verspilling van kostbare natuurlijke hulpbronnen te voorkomen. +++

+++ PEB E-certificaat moet binnen het jaar worden herzien na de vervanging van de ketel (condenserend gas in plaats van olie).+++

Huisregels:

Niet-rokers
Niet geschikt voor dieren
Geen feesten of levendige avonden

skot.be ref BK18461 (generated for 0xaea80a83)

Louizalaan, Baljuwstraat, wijk Châtelain, Buchholzpark, Tenboschpark, bossen en de Abdij van Ter Kameren. Trams: 93, 8 Bussen: 38, 60, 71, 54

Bekijk locatie op kaart
€ 1.870 + € 230 kosten per maandReference: BK18461nu beschikbaar
Huur€ 1.870
Kosten+ € 230 kosten per maand
Waarborg€ 500
Beschikbaarheidnu beschikbaar
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja