Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
โ€น
โ€บ
1ย /ย 6
โ‚ฌย 585

Kot/Studio te huur Brussel Nord-Oost 1020 Bruxelles

Gepubliceerd: 1 week geleden

Via skot.be ref BK18504 :

Een ๐˜ณ๐™ค๐˜ฎ๐™–๐˜ฏ๐™š๐˜ดke ๐Ÿฆ‹trekpleisterโœฐ Privรฉ: warme kamer, douche_WC (๐Ÿ๐Ÿ• ๐™ขยฒ) + Stijlvolle residentie๐Ÿ›salon, eetkamer, design๐Ÿ”ซkeuken, fietskot = ๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐™ขยฒ voor 6 studenten, ๐™’๐™ž๐™›๐™žโ˜„๏ธkanon๐ŸŒˆwasmachine, ๐™ˆ๐’†๐™ฉ๐™ง๐™ค_๐’•๐’“๐’†๐’Š๐’station: ๐Ÿฑ min๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธโž› Centraal Station in 9 min. ๐™‹๐˜ผ๐™๐™† ๐ŸŒณ <๐Ÿฏ ๐™ ๐™ข lang op 130 m ๐ŸŒฟ _๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ_

๐Ÿฆ‰Wonen in een hartelijke kamer op de 3e verdiepingโž› Volledig bemeubeld: een tweepersoonsbed, een kledingkast, een designbureau en gordijnen. De doucheruimte met wastafel en toilet bevindt zich er juist naast. Er zelfstandig leven belichaamt wat een ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™ก๐™ž๐™œ ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™ฉ wordt genoemd.
๐Ÿ‘ซDe ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ is nog indrukwekkender door de keuze van de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met telkens twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in ๐™๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
๐ŸŒช Zeer ๐™จ๐™ฃ๐™š๐™ก ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ (het beste van Telenet Business) via Wifi is betrouwbaar en stabiel.
๐Ÿต Een A+++ ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š, "de beste aankoop", is vrij bereikbaar in het waslokaal.
โœจ De ๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ worden regelmatig en grondig schoongemaakt๐Ÿ’ซ
๐Ÿšด๐Ÿผ De ๐™›๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
๐Ÿ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง heerst.
โ™จ๏ธ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

skot.be ref BK18504 (generated for 0x22faa82c)

- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: 5 minuten stappen - Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: 11 minuten stappen - LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: 16 minuten stappen - Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten stappen - 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten stappen

Bekijk locatie op kaart
โ‚ฌย 585 + โ‚ฌย 90 kosten per maandReference: BK18504Beschikbaar vanaf 1 sep 2024
Huurโ‚ฌย 585
Kosten+ โ‚ฌย 90 kosten per maand
Waarborgโ‚ฌย 1.100
Beschikbaarheid1 sep 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja