Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
โ€น
โ€บ
1ย /ย 6
โ‚ฌย 540

Kot/Studio te huur Brussel 1080 Bruxelles

Gepubliceerd: 1 maand geleden

Via skot.be ref BK6166 :

Zijn โงผ*โŸฃ๐™‘๐˜™๐™€๐˜‹๐™„๐˜Ž๐™€โŸขยบโงฝ ๐™—๐™–๐™ก๐™ ๐™ค๐™ฃ, achteraan zuidkant โž•Privรฉ: โ“ต woonkamer โ‡ชโ‡ฐ๐™ข๐™š๐™ฏ๐™ฏ๐™–๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™šโฅขโฅฅ keuken โ“ถ WC + depot 3 mยณ โ“ท douchekamer. ๐™Ž๐™ข๐™–๐™ง๐™ฉ๐™๐™‘๐ŸŒˆ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š. Kanonโ˜„๏ธWifi ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐Ÿ‘‘ op ๐Ÿ’๐Ÿ“๐ŸŽ ๐™ข. ๐™ˆ๐™š๐™ฉ๐™ง๐™ค ๐˜ฝ๐™š๐™ก๐™œ๐™ž๐™˜๐™–_๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™œ : ๐Ÿฏ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐™ข ๐™‹๐™–๐™ง๐™ ๐ŸŒฒ๐™๐™ค๐™ช๐™ง&๐™๐™–๐™ญ๐™ž๐™จ 300 m ๐ŸŒฑ๐Ÿ‡`โˆฝ๐Ÿคพ`_"๐Ÿคธ๐Ÿผ'โ›ฑ . โฉชโ˜˜๏ธโงœ_. ๐Ÿšด๐Ÿป ๐Ÿ’ ๐™›๐™ž๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™จclubs๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ in de buurt๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ.!.

Alle energiemeters, apparatuur (zelfs de wasmachine) en het supersnelle internet zijn operationeel en bij de kosten inbegrepen.

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ in deze heldere studio, bestaande uit de volgende ruimtes:
โœฆโ“ตโœฆ Een ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ธ voorzien van een gasfornuis met vier kookplaten en een oven, dubbeldeurs A++ koelkast, magnetron, afzuigkap, inox gootsteen, opbergkasten, servies...
โœฆโ“ถโœฆ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ met sofa, Led-tv, bureau, kleerkast, klaptafel en stoel.
โœฆโ“ทโœฆ Grote ๐—บ๐—ฒ๐˜‡๐˜‡๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ฒ waar 2 mensen kunnen slapen, legplanken, lage kast...
โœฆโ“ธโœฆ Persoonlijke ๐—ฑ๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ, een verdieping lager, met een porseleinen wastafel, spiegel, kapstok en een radiator voor de centrale verwarming.
โœฆโ“นโœฆ Eigen ๐—ช๐—–, met spaartoetsen, handen wasser, 3m van de studio.
โœฆโ“บโœฆ Zijn ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ van 3 mยณ.
โœฆโ“ปโœฆ ๐—•๐—ฎ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ป waar een stoel kan worden geรฏnstalleerd en planten ...
โœฆโ“ผโœฆ ๐—ช๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท met A+++ wasmachine, een recente meesteraankoop, inbegrepen in de kosten.

โžค โœจ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ๐˜€ (inkom, trappen, voetpad) ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป regelmatig ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜. ๐Ÿ’ซ

๐—–๐—ข๐—ก๐—™๐—ข๐—ฅ๐—ง :
โฆ…โŸชโ“ตโŸซโฆ† Zijn persoonlijke ๐—ฑ๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ฒ, zijn ๐—ช๐—– met daarachter een grote berging, een ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ๐—ป in een uithoek van de ruimte, het volume van het hoge plafond en een balkon aan de tuinzijde...
โฆ…โŸชโ“ถโŸซโฆ† Het krachtigste ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ก๐—˜๐—ง van Telenet Business is onbeperkt met een betrouwbare en stabiele Wi-fi.
โฆ…โŸชโ“ทโŸซโฆ† Een ๐—š๐—ฅ๐—ข๐—ข๐—ง ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ž op 300m afstand stimuleert het contact met de natuur tijdens het sporten of wandelen.
โฆ…โŸชโ“ธโŸซโฆ† De ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ in de mooie 20 m lange hal verhoogt de mobiliteit. Een ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐—ณ๐—ผ๐—ผ๐—ป staat voor de ingang van de studio. Een ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ณ๐˜‡๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ is beschikbaar.
โฆ…โŸชโ“นโŸซโฆ† Dit is een studentenhuis in een prachtig ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ daterend uit de Belle Epoque rond 1900, waar een ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ heerst.
โฆ…โŸชโ“บโŸซโฆ† De ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด is overal in werking, behalve in het toilet ;-)

๐—ข๐—ฃ๐—˜๐—ก๐—•๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ฅ (volgens Google Maps):
โžข ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ > 4 min. te voet + de minuten naar: Beekkant in 5 min, Zuidstation in 9 min, Centraalstation in 11 min, Kunst - Wet in 12 min, Erasmus in 19 min, Delta in 23 min.
โžข ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฅ๐—ถ๐—ฏ๐—ฎ๐˜‚๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐˜ > 2 min met de tram + de minuten naar: Rogier in 4 min, Kruidtuin in 6 min, Troon in 8 min, Louiza in 11 min.
โžข ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฑ๐Ÿญ (2 min. stappen) : Brugmannziekenhuis in 12 min.
โžข ๐—•๐˜‚๐˜€ ๐Ÿญ๐Ÿฐ (2 min. stappen): UZ Brussel in 19 min. en het Noordstation in 12 min.

skot.be ref BK6166 (generated for 0x6c8097d2)

Zijn ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป te ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜ doen :
Bakkerij en ๐—ฆ๐—ผ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—น (Groothandel in mediterrane voedingswaren) op 2 minuten (170m).
๐——๐—ฒ๐—น๐—ต๐—ฎ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ en ๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ op 5 minuten (350 m).
๐—Ÿ๐—ถ๐—ฑ๐—น en ๐—”๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป op 3 minuten (200 m).
๐—”๐—น๐—ฑ๐—ถ op 10 minuten (850 m).
๐—•๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐˜ op 4 minuten (250 m).

Bekijk locatie op kaart
โ‚ฌย 540 + โ‚ฌย 90 kosten per maandReference: BK6166Beschikbaar vanaf 1 sep 2024
Huurโ‚ฌย 540
Kosten+ โ‚ฌย 90 kosten per maand
Waarborgโ‚ฌย 1.100
Beschikbaarheid1 sep 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja