Hoe kunnen we skot.be verbeteren?
Annuleren
โ€น
โ€บ
1ย /ย 6
โ‚ฌย 640

Kot/Studio te huur Brussel Nord-West 1020 Bruxelles

Gepubliceerd: 1 week geleden

Via skot.be ref BK17951 :

๐™‹๐™–๐™ง๐™š๐™ก๐Ÿ’ซals kamer voor een ๐’Œ๐‘œ๐’‘๐‘๐’†๐‘™โฃ๏ธmet douche & WC = ๐Ÿ‘๐Ÿ’ ๐™ขยฒ โž• design keuken๐Ÿ”ซ salon, eetkamer en fietskot = ๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐™ขยฒ voor 6 studenten ๐ŸŒˆWasmachine, vaatwasser; ๐™ข๐™š๐™ฉ๐™ง๐™ค/๐™ฉ๐™ง๐™š๐™ž๐™ฃstation : ๐Ÿฑ min๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธโž› Centraal Station in 9 min. ๐™‹๐™–๐™ง๐™  op 130 m๐ŸŒณ ๐Ÿฏ ๐™ ๐™ข lang

Met het studentenabonnement van de ๐— ๐—œ๐—ฉ๐—• (ook trams, bussen en metro) kan je vanaf het ๐™Ž๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ van ๐˜ฝ๐™ค๐™˜๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™š๐™ก (5 min. stappen) reizen tussen de ๐Ÿฏ๐Ÿฑ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ก๐™จ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™จ.
๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐˜ผ๐™ je๐ŸŽ‰ heel wat ๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐Ÿ’จโž›
โžค ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 4 min. ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 9 min. ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 14 min. ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 5 min. ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 8 min. ๐—Ÿ๐˜‚๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 11 min. ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป van ๐—˜๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ in 15 min...

Alle energiemeters, de apparaten (zelfs de wasmachine) en het supersnel internet zijn operationeel en inbegrepen in de kosten.

๐Ÿฆ‰Het verblijf in een stijlvolle woning, daterend uit "La Belle Epoque", geeft een boost om zich te ontplooien.
๐Ÿƒ De behaaglijke woonruimte is ingericht op de tweede verdieping met zicht op bomen. De doucheruimte met toilet, wastafel, spiegelkast en luchtafvoer is persoonlijk en apart.
๐Ÿ‘ซDe ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ, toegankelijk voor 6 personen, is nog indrukwekkender door de keuze van de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met telkens twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om soms samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in ๐™๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
De hele gelijkvloers wordt wekelijks grondig gekuist.
๐ŸŒช Zeer ๐™จ๐™ฃ๐™š๐™ก ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ (het beste van Telenet Business) via Wifi, dankzij de nieuwe Mesh technologie, is betrouwbaar en stabiel.
๐Ÿต Een A+++ ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š, "de beste aankoop", is vrij beschikbaar in het waslokaal.
โœจ De ๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ worden wekelijks grondig schoongemaakt๐Ÿ’ซ
๐Ÿšด๐Ÿผ De ๐™›๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
๐Ÿ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง heerst.
โ™จ๏ธ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š van de ramen, de muren, de vloeren en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

skot.be ref BK17951 (generated for 0x42f9420c)

- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: 5 minuten stappen
- Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: 11 minuten stappen
- LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: 16 minuten stappen
- Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten stappen
- 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten stappen

Bekijk locatie op kaart
โ‚ฌย 640 + โ‚ฌย 180 kosten per maandReference: BK17951Beschikbaar vanaf 1 sep 2024
Huurโ‚ฌย 640
Kosten+ โ‚ฌย 180 kosten per maand
Waarborgโ‚ฌย 1.200
Beschikbaarheid1 sep 2024
Domicilie mogelijk?(niet gespecificeerd)
Gemeubileerd?ja