Comment pouvons-nous améliorer ?
Annuler
1 / 5
400 €

Kot/Studio te huur Leuven Centrum Vlamingenstraat, 3000 Leuven

Publication: il y a 2 mois

Via skot.be :

Residentie t' Park is gelegen in de Vlaemingenstraat 126-128. Het complex bevat 74 éénpersoonsstudio's (+/-18m2) alsook 25 duplex-studio's (+/- 35m2).

De studio's zijn allen bemeubeld met een bed, kleerkast, boekenrek en bureau. Ze hebben een kitchenette (frigo/vriesvak, microgolfoven, dubbele kookplaat) en een eigen badkamer (douche, toilet en lavabo). Kotnet- en TV- aansluiting zijn eveneens voorzien.

De residentie heeft een gezellige, gemeenschappelijke tuin en een overdekte, afgesloten fietsenstalling. Eveneens is er in de residentie een inwonende conciërge.

Residentie 't Park is zeer centraal gelegen. Zoals zijn naam al doet vermoeden, grenst de residentie aan het Sint-Donatuspark, wat een aangename plaats kan zijn om te vertoeven. Ook het STUK en de Oude Markt, die op wandelafstand gelegen zijn, kunnen voor de nodige ontspanning zorgen wanneer dat nodig zou zijn. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (het gebouw beschikt trouwens over een rechtstreekse doorgang naar deze faculteit), Vlerick, Campus Sociale Wetenschappen, Groep T, en het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte. Kortom, alle troeven om er een geslaagde opleiding van te maken zijn hier te vinden!

skot.be (generated for 0x03ebe375)

Faculteiten/broodjeszaak/winkel/horeca/bibliotheek

400 € + 70 € charges par moisà partir du 20 sept. 2021
Loyer400 €
Charges+ 70 € par mois
Caution800 €
Disponibilité20 sept. 2021
Surface17 m²
Domiciliation acceptée?(pas precisé)
Meublé?oui