Comment pouvons-nous améliorer ?
Annuler
1 / 6
525 €

Kot/Kamer te huur Leuven Centrum 3000 Leuven

Publication: il y a 8 mois

Via skot.be :

Steenberg is een studentenhuis in het centrum van Leuven. Gelegen vlakbij het Ladeuzeplein met de Centrale Bibliotheek van de KU Leuven ligt Steenberg in het kloppende hart van deze bruisende stad.
Je komt in Steenberg in een omgeving terecht die over alle faciliteiten beschikt om goed te kunnen studeren. Zo is er in de residentie een studeerkamer met bibliotheek en worden stilte en respect voor elkaars studietijd gegarandeerd. Bovendien kan je in Steenberg beroep doen op de inwonende studiecoach die je graag helpt bij het opstellen van je studieplanning of het verbeteren van je studietechnieken. Er worden ook regelmatig culturele activiteiten georganiseerd die je academische vorming verrijken en je helpen om je horizonten te verbreden.

In Steenberg huur je een kamer
De kamer houdt in:
-een gemeubelde kamer met wastafel, koud en warm water, elektriciteit, centrale verwarming
-gebruik van zitkamer, eetkamer, studeerkamer, garage voor de fietsen, tuin en andere gemeenschappelijke ruimtes in het huis.
-schoonmaak en technisch onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes
-internetlokaal
-culturele activiteiten, ontspanning

Er zijn in totaal kamers. De maandelijkse huurprijs is €525 met dagelijks ontbijt en vieruurtje inbegrepen als ook warme avondmaal van maandag t. e. m. donderdag. In de week kan he ‘s middags een koude maaltijd of lunchpakket aan €4 bestellen. In het weekend is het ook mogelijk een warme maaltijd te hebben aan €8.

Je kan uiteraard even langs komen en dan laten wij je de verschillende mogelijkheden graag zien. Neem maar een kijkje op voor meer informatie en contacteer ons via email ( or telefoon ()

skot.be (generated for 0x9f4557e9)

Steenberg ligt zeer centraal op 10 minuten van het Station, tussen het Ladeuzeplein (Centrale bibliotheek) en de Bondgenotenlaan.
De faculteiten van Rechtsgeleerdheid, Letteren, Psychologie en Pedagogie liggen op wandelafstand.
De bussen naar alle faculteiten stoppen op 2 minuten van het huis: Campus Arenberg (Faculteit Bio-ingenieur, enz.) en Gasthuisberg (Faculteit Geneeskunde en Biomedische wetenschappen) zijn dus vlot met het openbaar vervoer bereikbaar.

Afficher l'emplacement sur la carte
525 € par mois, toutes charges comprises
Loyer525 €
Chargesincluded
Caution525 €
Disponibilité
Domiciliation acceptée?(pas precisé)
Meublé?oui