Comment pouvons-nous améliorer ?
Annuler
1 / 6
460 €

Kot/Kamer te huur Leuven Centrum Koning Leopold I-straat, 3000 Leuven

Publication: il y a 3 ans

Via skot.be :

Steenberg is een studentenhuis in het centrum van Leuven. Gelegen vlakbij het Ladeuzeplein met de Centrale Bibliotheek van de KU Leuven ligt Steenberg in het kloppende hart van deze bruisende stad.
Je komt in Steenberg in een omgeving terecht die over alle faciliteiten beschikt om goed te kunnen studeren. Zo is er in de residentie een studeerkamer met bibliotheek en worden stilte en respect voor elkaars studietijd gegarandeerd. Bovendien kan je in Steenberg beroep doen op de inwonende studiecoach die je graag helpt bij het opstellen van je studieplanning of het verbeteren van je studietechnieken. Er worden ook regelmatig culturele activiteiten georganiseerd die je academische vorming verrijken en je helpen om je horizonten te verbreden.

In Steenberg huur je een kamer (met ontbijt en vieruurtje inbegrepen en één avondmaal per week).
Dit houdt in:

-een gemeubelde kamer met wastafel, koud en warm water, elektriciteit, centrale verwarming
-gebruik van zitkamer, eetkamer, studeerkamer, garage voor de fietsen, tuin en andere gemeenschappelijke ruimtes in het huis.
-schoonmaak en technisch onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes
-internetlokaal
-culturele activiteiten, ontspanning
-De kamers - 25 in totaal - kosten 460 euro per maand. Je kan uiteraard even langs komen en dan laten wij je de verschillende mogelijkheden graag zien. Neem een kijkje op voor meer informatie.

‘s Avonds is er een warme maaltijd inbegrepen in de huurprijs van maandag t. e. m. donderdag, in het weekend ook mogelijk aan € 6. ‘s middags kan je een koude maaltijd of lunchpakket aan € 3, 5 bestellen. Hiervoor moet je je de dag zelf

skot.be (generated for 0x03ebe375)

Steenberg ligt zeer centraal op 10 minuten van het Station, tussen het Ladeuzeplein (Centrale bibliotheek) en de Bondgenotenlaan.
De faculteiten van Rechtsgeleerdheid, Letteren, Psychologie en Pedagogie liggen op wandelafstand.
De bussen naar alle faculteiten stoppen op 2 minuten van het huis: Campus Arenberg (Faculteit Bio-ingenieur, enz.) en Gasthuisberg (Faculteit Geneeskunde en Biomedische wetenschappen) zijn dus vlot met het openbaar vervoer bereikbaar.

460 € par mois, toutes charges comprisesDisponible tout de suite
Loyer460 €
Chargesincluded
Caution460 €
DisponibilitéDisponible tout de suite
Domiciliation acceptée?(pas precisé)
Meublé?oui