Comment pouvons-nous améliorer ?
Annuler
1 / 5
525 €

Kot/Kamer te huur Antwerpen: andere 2018 Antwerpen

Publication: il y a 6 mois

Via skot.be :

Verzorgde studentenkamer (28m2) gelegen op de Mertens en Torfsstraat, in de nabijheid van verschillende campussen en op 15 minuten van het Centraal Station. De hoge plafonds en ramen laten de kamers nog ruimer lijken. Iedere kamer beschikt over een eigen lavabomeubel, douche en toilet, parlofoon, internet, TV, kleerkast, bed, matras met matrasbeschermer, zetel, bureau met bureaulamp, groot boekenrek en kapstok.

De gangen zijn ruim met het oog op de brandveiligheid. Op iedere verdieping is er een ruime gemeenschappelijke volledig uitgeruste keuken. In de keuken kan je koken en eten, maar er is ook een gemeenschappelijke leefruimte om te studeren of even te relaxen. Op de derde verdieping staan er een wasmachine en een droogkast. Buiten is er een gemeenschappelijk terras met tafels en banken en een kleine BBQ.

Het gebouw heeft camerabewaking en er is een permanente concierge aanwezig. De afgesloten fietsenparking biedt de mogelijkheid om de fietsen veilig te stallen. De WAWkoten beschikken over een groen kwaliteitslabel van de stad Antwerpen.

skot.be (generated for 0x57fae0b0)

Afficher l'emplacement sur la carte
525 € + 55 € charges par moisà partir du 1 sept. 2023
Loyer525 €
Charges+ 55 € par mois
Caution1 050 €
Disponibilité1 sept. 2023
Domiciliation acceptée?(pas precisé)
Meublé?oui